IOANA MIRUNA ENACHE -AJUTOR, VREAU SA TRAIESC
Pagina 1 din 1 • Impartiti •
IOANA MIRUNA ENACHE -AJUTOR, VREAU SA TRAIESC

Miruna Ioana Enache este o fetita de aproape 10 ani dar care de la virsta de 10 luni a fost mai mult prin spitale, sufera de o boala grava TALASEMIE MAJORA , singura sansa ca aceasta fetita sa ramina in viata este un TRANSPLANT MEDULAR care trebuie sa aiba loc la o clinica specializata in Italia si in MAXIMUM 3 LUNI . Nici nu vrem sa ne gindim ce ar insemna sa nu se poata face acest transplant care este vital pt MIRUNA . Toti cei apropiati Mirunei speram in reusita acestei interventii medicale, cu ajutorul d-voastra , al celor care din putinul pe care il aveti o sa intindeti o mina pentru salvarea unui copil nevinovat . Miruna spera si se roaga la Doamne-Doamne sa apara intr-o zi Zina cea Buna care sa-i redea sanatatea si macar o parte din copilaria care i-a fost furata pe nedrept de aceasta cumplita boala . Stiu ca majoritatea dintre noi avem greutati dar haideti , impreuna sa punem mina de la mina si sa facem posibila aceasta dorinta a Mirunei . In numele Mirunei va multumesc tuturor celor care puteti sa dati o mina de ajutor . Orice ajutor este binevenit si se poate face prin TELEDON dar numai in reteaua ROMTELECOM la urmatoarele numer : 0900 900 580 – pentru a dona 3 euro0900 900 582 – pentru a dona 5 euro
0900 900 584 – pentru a dona 10 euro ,sau prin cont bancar Cont la BRD, sucursala Ploiesti
Lei: RO57BRDE300SV07754833000
Euro: RO80BRDE300SV32102343000
CAD: RO 80 BRDE 300 SV 6195 7973 000
Cod SWIFT: BRDEROBU
Titular cont: Enache Elena Amalia , mama Mirunei , donatii se mai pot face si prin Asociaţia IME – Ioana Miruna Enache
CIF: 25604410
Domiciliul fiscal: Judeţul Prahova, oraş Băicoi, Str. Baicului nr. 16
Cont la BRD sucursala Baicoi
RON: RO 61 BRDE 300 SV 5595 2113 000
Titular cont: Asociaţia IME. , Mama Mirunei poate fi contactata prin telefon sau e-mail : Telefon: 0723 577 328, E-mail: mirunica_e@yahoo.com,MULTUMIM TUTUROR !!!
Mai multe despre suferinta acestei minunate fetite , IOANA MIRUNA ENACHE ,gasiti si pe:http://mgheorghe7.wordpress.com/
Admin- Admin
Data de inscriere: 03/06/2010

Re: IOANA MIRUNA ENACHE -AJUTOR, VREAU SA TRAIESC
Multumesc din suflet pentru ca sunteti alaturi de noi.Speram ca va veni acea zi in care vom scrie pe blog ca Miruna a facut transplantul si este ok.In octombrie visul pentru care ne-ati ajutat speram sa devina realitate,dar pana atunci mai sunt 3 luni de sperante,de teama,de nesiguranta,3 luni in care imi doresc ca starea clinica a Mirunei sa nu fie foarte mult afectata.Va multumesc inca o data ca sunteti alaturi de noi avand in vedere situatia nu tocmai placuta in care ne aflam atat in tara cat in afara.Doamne ajuta!
Amalia si Miruna Enache
Amalia si Miruna Enache
Amalia E- Vizitator
Subiecte similare» De Craciun sa facem bine! Ajutor pentru Robert!
» Vreau si eu un vot plsss
» Vreau si eu sa plec intr-o vacanta in strainatate - un vot va rog!
» Vreau si eu un vot mic - tamagochi
» prim ajutor in accidente de uz casnic
» Vreau si eu un vot plsss
» Vreau si eu sa plec intr-o vacanta in strainatate - un vot va rog!
» Vreau si eu un vot mic - tamagochi
» prim ajutor in accidente de uz casnic
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum